Изработка по поръчка на плотове за кухня от технически камък. Доставка и монтаж на кухненски плотове от водещи европейски производители като Compac Spain, Absolut Stone Spain и Quarella Italy.

Плотове за кухня

Различните видове кухненски плотове от технически камък са устойчиви срещу надраскване, нагряване, матиране, оцветяване, както и просмукване на всякакви видове течности, киселини и основи.

Pages:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Красивия и здрав кухненски плот е тази част от кухнята, която впечатлява с цветови нюанс и осигурява комфорт, като бързо и лесно почистване.
Предлагаме ви избор на кухненски плотове от технически камък, които могат да превърнат всяка кухня в уникален и функционален кът, с много уют и комфорт. И ако държите на индивидуалността в интериора на кухнята независимо дали е в ретро или модерен стил ние ще изработим за вас кухненски плотове по поръчка, комбинирайки гама от цветове и текстури. Техническият камък или познатия още като изкуствен камък (технически грамит), е възможно най-здравия камък за кухненски плотове и за разлика от естествения гранит, не променя своя цвят и структура, като е наличен в повече от 150 цвята.

Изпълняваме индивидуални поръчки за плотове за кухни от технически и естествен камък. Цветовите нюанси, текстурите и размерите избирате вие, а ние професионално и качество изработваме нужният ви плот за кухня.

Качествено изработените кухненски плотове от технически камък устойчиви на огъване, абразия и киселини предлагат удобство и могат изцяло да подновят визията на кухнята с големия избор от цветове, текстури и ексклузивни обработки.

Ако държите на дълготрайност, естетика и красота разгледайте нашето разнообразие от кухненски плотове от технически камък. имаме възможност да ви предложим размери на плотове от технически камък с дължина до 3300мм и ширина до 1600мм.

Pages:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
.